De Primary Hurdle Toward $50.000 Bitcoin is de $20.000 All-Time High.

Alleen al in de afgelopen vijf weken heeft Bitcoin 60% gewonnen, met een stijging tot $16.600 vanaf het schrijven van dit artikel.

Analisten hebben er alle vertrouwen in dat er nog meer winst in het verschiet ligt.
Mike McGlone, analist bij Bloomberg, zegt dat Bitcoin die zijn vorige recordhoogte van $20.000 passeert, een grote stijging zal veroorzaken.

Bitcoin zou $50.000 kunnen halen als het de All-Time High veilig stelt.

Bitcoin is in de afgelopen weken hoger gestegen. Alleen al in de afgelopen vijf weken is de leidende cryptocurrency met 60% gestegen tot $16.600 vanaf het moment van schrijven van dit artikel. Eerder vandaag werd de munt hoger verhandeld dan dit, dichter bij $17.000.

Analisten hebben er alle vertrouwen in dat er nog meer winst in het verschiet ligt.

Volgens Mike McGlone, een senior commodity-analist of strateeg bij Bloomberg Intelligence, zal Bitcoin die zijn vorige recordhoogte van $20.000 passeert, een grote stijging veroorzaken.

Verwijzend naar de onderstaande grafiek, ging hij zo ver om te zeggen dat de cryptocurrency die $20.000 per munt passeert, een beweging naar een $1 biljoen marktkapitalisatie voor alle Bitcoin zou kunnen teweegbrengen. Dit komt overeen met ongeveer $50.000 per munt, een prijs die 200% hoger is dan het huidige prijspunt van $16.600.

In reactie op wat de grafiek laat zien voor Bitcoin, schreef McGlone:

„$20.000 #Bitcoin Is Primary Hurdle Toward $1 Trillion Market Cap – De digitale versie van #gold maar met een meer beperkt aanbod en een geschiedenis van het toevoegen van nullen, lijkt in een vroeg prijsontdekkingsstadium te zijn en kan gewoon doorgaan met de stijging in 2021. Mainstream adoptie neemt toe…“

Grafiek van de koersactie van BTC sinds het begin van de handel met analyse door Bloomberg grondstoffenanalist Mike McGlone (MikeMcGlone11 op Twitter).

Verwacht een beweging voorbij $50.000 Deze cyclus

Analisten denken dat Bitcoin in deze marktcyclus verder gaat dan 50.000 dollar, ondanks hoe indrukwekkend een rally naar 50.000 dollar zou zijn. De Winklevoss Twins, de mede-oprichters van Tweelingen en oude BTC-houders, verklaarden onlangs dat de cryptocurrency $500.000 per munt zou kunnen halen in deze marktcyclus:

„Inflatie komt eraan. Het geld dat in een bank is opgeslagen, zal over de kop gaan. Geld dat geïnvesteerd is in activa zoals onroerend goed of de aandelenmarkt zal gelijke tred houden. Geld opgeslagen in goud of BTC zal de plaag ontlopen. En het geld dat in Bitcoin is opgeslagen zal het snelst het goud inhalen… Toch geloven we dat BTC door zal gaan met het kannibaliseren van goud en dat dit verhaal de komende tien jaar dramatisch zal uitpakken. Het tempo van de technologische adoptie neemt exponentieel toe. Software eet de wereld op en goud staat op het menu.“

Andere stieren zijn Raoul Pal, CEO van Real Vision en een voormalig hedge fund manager. Pal verklaarde onlangs dat de cryptocurrency alleen al in deze marktcyclus $1.000.000 zou kunnen raken door de institutionele instroom.

Zelfs Citibank analisten zijn hyper-bullish op Bitcoin. Een analist van de bank verklaarde onlangs dat de cryptocurrency $300.000 zou kunnen overstijgen in deze marktcyclus.