Streaming tokens stiger, da Bitcoin-prisen falder til 54.000 $ støtte

Tokens relateret til spil, video og musikstreaming steg til nye højder, selv om Bitcoin-prisen trak sig tilbage til 54.000 dollar støtte.

Bitcoin (BTC) tyrene stod over for stærk modvind den 22. marts, der hurtigt dæmpede ethvert forsøg på et gennembrud over $58,000-niveauet på trods af kommentarer fra USA’s Federal Reserve Chair Jerome Powell, der kaldte den førende kryptovaluta for en „erstatning for guld.“

Data fra Cointelegraph Markets og TradingView viser, at handlende gjorde flere forsøg på at skubbe BTC over 58.000 $ i løbet af de sidste to dage, men blev kun afvist, og mandagens fiasko resulterede i en tilbagetrækning til støtteniveauet på 54.000 $.

On-chain analyse viser, at mens BTC pris kæmper for at klatre tilbage over $60,000, hval tegnebøger har været i akkumulering mode i løbet af de sidste 30 dage indikerer, at nogle af de rigeste Bitcoin indehavere stadig se mere upside for den nuværende bull marked.

Mainstream cryptocurrency adoption vinder trækkraft

Makrobilledet for cryptocurrency sektoren fortsætter med at forbedre sig, da det globalt anerkendte TIME magazine afslørede, at det søger en CFO, der er fortrolig med Bitcoin og cryptocurrencies, da publikationen er begyndt at udforske oprettelsen af one-of-a-kind ikke-fungible tokens baseret på nogle af sine mest ikoniske covers.

Nu hvor blockchain-teknologien har udviklet sig til det punkt, hvor den kan håndtere processer som video- og musikstreaming, har platforme med en first-mover fordel i disse sektorer set deres priser bryde ud i løbet af de seneste par måneder, da mainstream publikum i stigende grad bliver eksponeret for kryptovaluta økosystemet.

Theta (THETA) og Theta Fuel (TFUEL) har taget føringen, når det kommer til blockchain-baseret videostreaming med det dobbelte tokensystem, der nyder astronomisk vækst i 2021, der fortsætter med at skubbe prisen til nye all-time highs.

Audius (AUDIO), en musikstreamingplatform, er også steget kraftigt i løbet af den seneste måned, da kursen steg fra $0,356 den 28. februar til et nyt historisk højdepunkt på $2,05 den 16. marts.

VORTECS™-data fra Cointelegraph Markets Pro

VORTECS™-data fra Cointelegraph Markets Pro begyndte at registrere et bullish outlook for AUDIO den 1. marts, før den seneste prisstigning.

VORTECS™-scoren, der er eksklusiv for Cointelegraph, er en algoritmisk sammenligning af historiske og aktuelle markedsforhold, der er afledt af en kombination af datapunkter, herunder markedsstemning, handelsvolumen, seneste prisbevægelser og Twitter-aktivitet.

Som det fremgår af ovenstående diagram, var VORTECS™-scoren for AUDIO i slutningen af februar i grønt og nåede et højdepunkt på 68 den 1. marts, ca. 24 timer før prisen begyndte at stige med 400 % i løbet af de næste to uger.

Efter pristoppen den 16. marts oplevede AUDIO-prisen og dens VORTECS™-score et tilbageslag, der varede flere dage. VORTECS™-scoren blev derefter grøn igen og nåede et højdepunkt på 71 den 20. marts, ca. 15 timer før den seneste prisstigning.

Andre bemærkelsesværdige altcoin præstationer på marts 22 omfatter Augur (REP), som har set sin pris stige 30% til en flerårig høj på $39.30, og XRP, som spiked 20% til en intradag høj på $0.60 som medlemmer af XRP hær ser at få token gennoteret på børser, der suspenderede tjenester som reaktion på th handlinger fra den amerikanske Securities and Exchange Commission.

Den samlede cryptocurrency market cap er nu på $1.746 billioner og Bitcoin’s dominans er 59.8%.