Työskentely kryptovaluutateollisuudessa naisena

Näyttää siltä, ​​että maailmassa tapahtuu paljon myllerrystä, kun vuosi 2020 antaa ja antaa. Luonnonkatastrofeista, maailmanlaajuisesta pandemiasta, kilpailusodista ja mellakoista lähtien kaikki ihmettelevät, mitä seuraavaksi tapahtuu. Aiemmin tänä vuonna tapahtui kuitenkin jotain, joka koski minua henkilökohtaisesti, ja halusin koskettaa tätä aihetta, koska en usko, että se on saanut tarpeeksi huomiota ja on aihe, joka erityisesti tänä vuonna on tärkeä meneillään olevan tilanteen takia ympäri maailmaa, etenkin kryptovaluuttatilassa .

Ei ole suuri yllätys ihmisille kuulla tai tietää, että teknologiasektorin naiset ovat toisinaan kaukana. Toimistostasi voi olla vaikea löytää muita naisia ​​sijaintisi mukaan.

Esimerkiksi, jos olet naisinsinööri, saatat olla ainoa tai ehkä koko joukkueessasi on kaksi naisia

Mukaan artikkeli kirjoitettu aiemmin tänä vuonna CIO, naiset muodostavat 47% kaikista työllisistä aikuisista Yhdysvalloissa, mutta vain pitämällä noin 25% teknologiaan liittyviä kantoja. Myös naisille, jotka työskentelevät tietojenkäsittelyalalla, maksetaan yleensä vähemmän kuin miesten kollegoille. Tämän lisäksi naisilla on suurempi todennäköisyys kohdata syrjintää työpaikoilla.

Aiemmin tänä vuonna, juuri kun Yhdysvallat alkoi kärsiä kovasti Corona-viruksen kanssa, salaus twitteriin osui uutinen – Bitcoin Code palkkaa ja ainoat vaatimukset ovat „kauniit nuoret tytöt, joilla on isot tissit“. Voit kuvitella järkytykseni.

Koska olen naispuolinen miesvaltaisella teollisuudella, jolla on jo vaikea saada nimeä itselleni, minut vain lähetti vuosia yksi suurimmista salausalueen pörsseistä. Erilaisesta uutisartikkeleita joka piipahti asiasta, havaittiin, että Binance oli palkkaavat naisia, jotta he voisivat hyödyntää niitä, jotta mahdollisesti saada uusia asiakkaita ja asiakkaat.

Vaihto ei palkannut heitä, koska heillä on tietoa ja kokemusta työn tekemiseen, mutta he palkkasivat heidät tarkkaan ulkonäönsä vuoksi.

Myöhemmin he hylkäsivät tapahtuneen sanomalla, että he vitsailivat työn vaatimuksista, mutta vahingot tapahtuivat. Naiset kaikkialla salaustilassa kokivat tämän, etenkin ne, jotka me työskentelemme vaihtoon. Binance on vertaisversio avaruudessa, ja se asetti riman todella matalalle meille kaikille, ja nyt meidän on mentävä takaisin ylöspäin, olipa se sitten vitsi vai ei.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa on yli 30 miljoonaa työtöntä pääasiassa Corona-viruksen pandemian vuoksi. Tästä hämmästyttävästä luvusta monet ihmiset ovat huolissani, myös minä. Jos jaat sen keskelle, mikä ei todennäköisesti ole suora jakaminen, mutta väittääksemme asian, sanotaan, että työttömiä naisia ​​on noin 15 miljoonaa. Kenen luulet menevän työsi jälkeen? Kun baari on asetettu matalalle, naiset kohtaavat nyt entistä suuremman taistelun työllistyäkseen ja säilyttääkseen työpaikkansa, etenkin tässä kasvavassa tilassa, jossa on paljon kilpailua.

Koska olen salakirjoitustilassa ja työskentelemässä toisessa huippupörssissä , OKEx.com , minulla on henkilökohtainen kokemus ja tilastot, jotka auttavat kuvan maalaamisessa. Katsotaanpa raakaa tietoa joistakin numeroista, jotta saat omakohtaisen kuvan siitä, kuka käyttää näitä vaihtoa.

Kuten näette, OKExiä käyttävien naiskäyttäjien määrä (29,8%) on paljon pienempi kuin mieskäyttäjien (70,2%).

Työskentely kryptovaluutateollisuudessa naisena

Vaihtoa käyttävien ihmisten ikäryhmittäin 38% käyttäjistä kuuluu ikäryhmään 25-34 ja 31% käyttäjistä on 18-24-vuotiaita, mikä on lähes 70% kaikista alustamme käyttäjistä.

Työskentely kryptovaluutateollisuudessa naisena

Suosituimmat maat, joista suurin osa käyttäjistämme tulee, ovat Indonesia, Venäjä, Intia, Vietnam, Kiina ja Ukraina.

Koska nainen työskentelee kryptovaluutta-alalla, mielestäni minulla on erilainen näkemys tilanteesta. Jokaisella työpaikalla on varhaisessa vaiheessa oma sukupuolten mieltymyksensä, ja se tulee monipuolisemmaksi ajan myötä ja yrityksen kasvaessa.

Yksi kohtaamistani haasteista on huoli siitä, että minua kohdellaan vähemmän ja vähemmän tärkeällä tavalla kuin miespuolinen työntekijä, jonka ääntäni ei kuule joka kerta.

Yksi ystäväni kysyi minulta eräänä päivänä, haluavatko työssäni olevat ihmiset edes kuulla naisen mielipiteen? Suoraan sanottuna en ole kokenut tällaista ongelmaa, mutta se on silti huolestuttava. Minusta tuntuu, että työskentelen erittäin terveellisessä, orgaanisessa ja oikeudenmukaisessa työympäristössä. Voin puhua milloin tahansa, kun haluan ilmaista mielipiteeni toimistossa. Kaikki työpaikat eivät kuitenkaan ole tällaisia, ja kuten muut ovat osoittaneet, naisia ​​ei aina kohdella tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti.